ASCO ofera ajutor persoanelor fara adapost

pranz-pe-roti-oradea-e1481012569790

Administratia Comunitara Oradea (ASCO) se afla in curs de dasfasurarea a actiunii intitulata ,, Pranzul pe roti pentru oamenii strazii”, prin care trimite in fiecare zi o echipa a institutie pentru a identifica persoanele fara adapost si a le oferi portii de mancare.

Actiunea se va desfasura pe tot parcursul sezonului rece până în 3 martie 2017 şi constă în oferirea unei mese calde (două feluri de mâncare), pâine şi ceai. Astfel, in fiecare zi incepand cu orele 12.00 echipa ASCO strabate strazile pentru ai dentifica pe cei fara adapost, care beneficiaza si de cazare pe timp de noapte la Adăpostul de noapte, iar masa caldă oferită în această perioadă este ceea ce îi ajută să treacă mai uşor când gradele din termometre sunt extrem de scăzute.

Administraţia Socială Comunitară Oradea roagă societatea civilă să se implice în ajutorarea persoanelor fără adăpost, iar dacă au cunoştinţă de existenţa imobilelor dezafectate în care se adăpostesc oameni ai străzii, expuşi temperaturilor extreme sau de alte zone în care se află aceste persoane, să anunţe aceste situaţii la numărul de telefon 0744-689116 sau direct la Adăpostul de Noapte: 0359-466.666.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − = 17