Ascunderea dupa gratii inca 30 de zile a conferentiarei universitare din Oradea

Snapshot 2016-01-25 21-21-43

Conferenţiara prinsă în flagrant luând mită la Universitatea din Oradea, rămâne în arest.
Viorica Baciu, conferenţiară la Faculatea de Ştiinţe Socio Umane din Universitatea din Oradea, a fost prinsă luând mită în data de 15 ianuarie şi a fost arestata după 3 zile de către Tribunalul Bihor. Aceasta va rămâne după gratii pentru 30 de zile.

Acestă decizie a fost luată de către Curtea de Apel Oradea, care a respins contestaţia depusă de care universitară împotriva măsurii, soluţia instanţei fiind definitivă.
Viorica Baciu a fost declarată inculpată de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, săvârşind trei infracţiuni de luare de mită şi una de trafic de influenţă, deoarece aceasta îşi obliga studenţii să cumpere de la ea lucrările pentru examenele de licenţă, sumele cerute fiind între 100 şi 400 euro.
Maria Cotrău, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, pretinde că, doar în ultimele luni conferenţiara ar fi vândut 3 lucrări de licenţă cu sme cuprinse între 500 şi 800 euro acasta din urmă ajungând în atenţia procurorilor în urma unuii denunţ realiyat de una dintre cliente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 8 = 9