ASIGURARILE IN SUA

Cea mai bună vs cea mai slab calitativă companie de asigurări

Studiul Auto Express Driver Power, în parteneriat cu Telegraph Motoring, au întrebat mai mult de 46.00o de conducători auto cât de mulțumiți sunt de compania lor de asigurări, luând în considerare următoarele aspecte: comunicarea, viteza de reacție la o cerere, ajutorul oferit, cât de mult trebuie să plătească asigutații și serviciile oferite per ansamblu de asigurator.

Cel mai sus în clasamet este NFU Mutual, clienții au lăudat serviciile pe care aceștia le oferă clienților și eficiența cu care lucrează. Mai mult de 97% dintre aceștia au spus că își vor reînoi contractual cu NFU Mutual, chiar dacă au prețuri mai ridicate.

Cel mai jos în clasament se afla compania de asigurări Diamond, fiind criticat dur pentru erorile care apar în polițele de asigurări și pentru că durează foarte mult până răspund unei cereri.

Ațcest studiu a inclus și un mic exercițiu. Au presupus existența a 3 tipuri de clienți: un manager de vânzări de 25 de ani care conduce un Ford Fiesta, un manager de publicitate de 40 de ani care conduce un Vauxhall Insignia și un dentis în de 55 de ani care conduce un BMW 530D. Apoi au sunat toate companiile de asigurări să vadă care din ele are cea mai mica primă. Comania Esure a avut cele mai mici prime pentru toți trei, având următoarele prețuri: £601.32, £217 respectiv £205.83.

Mai multe detalii despre acest studiu realizat de Driver Power, va apărea în numărul de săptămâna acesta a revistei Auto Express.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

51 − = 47