Asiguratorii au înregistrat un an sărac în daune

RTR49YM2

Asiguratorii au înregistrat un an sărac în daune

Sisteme mai bune de avertizare timpurie și autorități eficace: Reasiguratorii au trebuit să plătească anul trecut în mod semnificativ mai puține daune decât în anul precedent. Asta ar trebui să ridice profiturile companiei și aduce bucurie tuturor.

2014 a fost un an liniștit fără prea multe dezastre sau incidente după cum admite însăși industria de asigurări din America de Nord. În general a fost un an echilibrat din punct de vedere al catastrofelor naturale potrivit bilanțului celui mai mare reasigurator al lumii, Munchener Ruck. Daunele totale au ajuns la suma de 110 miliarde de dolari și astfel au fost cu aproximativ 30 de miliarde mai mici decât în anul precedent. De asemenea, doar o treime și anume aproximativ 31 de miliarde de euro au fost asigurate.

Sumele sunt semnificativ mai mici decât în deceniul anterior, mai raportează grupul. Numărul de morți a scăzut într-o perioadă de un an cu 7700 și astfel a scăzut cu o treime față de anul precedent. Este cea mai mică valoare din anul 1984.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Versicherer-blicken-auf-schadenarmes-Jahr-article14271891.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 42 = 50