Atac direct: Complexul Termal „Nymphaea” Oradea la ” Aquarpark” Hajdúszoboszló

Nymphaeatext2

Aquapark Hajdúszoboszló si Aquapark-ul Nymphaea din Oradea, vor intra in concurenta directa in cativa ani.

Primăria Oradea a postat pe SEAP caietul de sarcini pentru modernizarea strandului municipal, modernizare atat in partea fizica a acestuia, dar si in denumire, caci odata terminat, strandul va avea denumirea de Complex Termal Wellness „Nymphaea” un aquapark similar cu cel al vecinilor de peste granita, de la Hajdúszoboszló.

Banii necesari amenajarii trec de 71 mil lei noi, o parte, circa 32 mil lei, fiind nerambursabili prin Programul Operațional Regional. Licitația e deschisă până pe 17 octombrie 2014, ora 10.00  garanție de participare fiind de circa 1,4 milioane lei. Contractul de finanțare a fost semnat în 2011, dar specific nou, pentru ca mai intai muncim si apoi gandim, s-au facut modificari semnificative ce au determinat amanarea licitatiei cu trei ani.

Dupa zambet puteti vizualiza cateva imagini din proiectul viitorului Complex „Nymphaea” Oradea. Proiectul prevede 6 corpuri de clădire, 7 bazine la standarde de competiții internaționale proiectul fiind refăcut de firmele Interaquapark (Ungaria) şi Poliart SRL pentru 100.000 de euro, după ce, firma Arcadia Engineering il concepuse pentru 40.000 de euro.Zona de acces a fost reorganizată pentru asigurarea unui număr de 311 locuri de parcare, față de cele 238 propuse inițial, 2 puncte de alimentație publică noi, creșterea numărului de vestiare de la 140 dulapuri la 1000 etc.

——————————————————————————————————————————————–

regular_smile….credem ca muncitorii vor fi romani, nu unguri sau marocani….

Părinţii îşi ceartă copilul şi-l pedepsesc că a luat nota 4 la geografie.

Tatăl:

– Băi, noi am certat copilul ăsta că n-a ştiut unde-i Marocul, dar noi ştim?

Mama:

– Nu ştim, dar nu poate fi departe. Am la muncă unul care e din Maroc şi vine cu bicicleta…

——————————————————————————————————————————————–

Nymphaeatext1

 

Nymphaeatext3

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1