ATACUL din Filipine: Zeci de MORŢI, găsiţi în complexul turistic World Manila. Individul care a deschis focul s-a sinucis după încercarea nereuşită de a JEFUI cazinourile

Cel puţin 36 de cadavre au fost găsite în World Manila, complex situat în Pasay City, la periferia oraşului Manilla, atât în cazinoruri, cât şi în hotelul care luat foc după ce un individ a deschis focul în complexul turistic.

Majoritatea persoanelor găsite decedate au murit din cauza fumului gros după ce atacatorul a dat foc meselor din cazinouri, relatează BBC, citând surse dun mass-media locale.

Bărbatul a început să tragă la monitoarele TV din cazinouri, în cursul nopţii de joi spre vineri (joi seară, ora României). Potrivit poliţiei, el şi-a dat foc după atac.

Deşi iniţial autorităţile au anunţat că nu există victime, în ultimele ore au găsit mai multe cadavre în interiorul complexului turistic.

Potrivit poliţiei locale, atacul nu este unul de natură teroristă, ci a fost o încercare de jaf. Peste 50 de oameni au ajuns la spital, după incident.

Autorităţile au declarat că individul a intrat în cazino la scurt timp după miezul nopţii şi a început să tragă monitoarele TV, provocând panică. Apoi, după ce şi-a umplut un rucsac cu fise de joc, în valoare de pest 2 milioane de dolari, a dat foc la mese şi a fugit să se ascundă în hotel, unde de altfel s-a şi auto-incendiat într-una din camere.

“S-a aşezat pe pat, s-a acoperit cu o pătură, aparent a aruncat benzină pe pătură şi şi-a dat foc”, a declarat şeful poliţiei filipineze Ronald Dela Rosa vineri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

35 − = 30