Atentatul de la Manchester: Ariana Grande, victimă a trolilor alt-right, după întoarcerea în SUA

Vedeta pop Ariana Grande a fost ținta unui val de comentarii postate de troli alt-right, susținători ai președintelui Donald Trump, de la întoarcerea acesteia în SUA, după atacul terorist de la concertul său de la Manchester, în urma căruia și-au pierdut viața 22 de persoane, informează Evening Standard.

Ofensele din mediul virtual s-au concentrat pe un comentariu făcut în glumă de cântăreața de 23 de ani în 2015, în timp ce se afla alături de un prieten într-un magazin de gogoși în care aceasta spunea “Urăsc America. Îi urăsc pe americani.”

După atentatul de la Manchester, grupul de Facebook ”Patriots for America USA” (Patrioți pentru America) a creat o memă a cântăreței, care a sprijinit-o deschis pe Hillary Clinton la alegerile din SUA de anul trecut, împreună cu respectivul citat.

Sub memă, grupul alt-right a scris ironic: “Ariana Grande — pro-refugiați, simpatizantă musulmană, anti-Trump, anti-americană, organizatoare a Marșului Femeilor și liberală convinsă dorește brusc întoarcerea în siguranță în America pe care o urăște atât de mult”.

Imaginea a circulat pe numeroase conturi Twitter ale simpatizanților alt-right, inclusiv pe cel al conspiraționistului Mike Cernovich sau pe cel al fostului lider KKK, David Duke, în timp ce alții au ironizat faptul că artista a mărturisit că a fost în “în lacrimi” după alegerea lui Donald Trump în calitate de președinte al SUA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 1 = 7