Atentie, de azi a inceput actiunea “SPEED” in toata Uniunea Europeana

website-speed

Ivoline se adreseaza managerilor si executivilor din companii, indiferent ca sunt mari sau mici, toate au ceva comun, in proportie covarsitoare de peste 90%, faptul ca managerul, antreprenorul, fiecare isi conduce singur masina. S-au dus vremurile pe cand iti puteai permite sofer. De aceea ridicam un semnal de atentionare.

Începând de azi 18 august şi până duminică, 24 august, Poliţia Română va demara o acţiune preventivă în toată ţara, pentru reducerea accidentelor de circulaţie. În această campanie denumită “SPEED”, poliţiştii rutieri vor folosi toate echipamentele pentru măsurarea vitezei şi de supraveghere video a traficului rutier. Radarele vor fi amplasate pe toate drumurile din ţară şi pe autostrăzi in sistem cascada. Si amenzile pot fi la fel, asa ca atentie.-:)

Inca e perioada concedilor si ca atare aveti grija pentru ca astfel de campanii preventive de acest gen au loc în toate statele din Uniunea Europeană, deoarece principalele cauze ale accidentelor din trafic au loc datorită nerespectării limitelor de viteză.

Si noi si Politia Română,va  îndeamnăm ca in calitate de soferi să circulati cu prudenţă şi să respectati legile circulaţiei.

——————————————————————————————————————————————–

regular_smile….ca tot vorbeam de viteza….

O masina se loveste brutal de o caruta. In urma accidentului calul si carutasul sunt raniti destul de grav. Politistul vine la fata locului si vazand calul chinuindu-se, intr-un acces de mila, il impusca.

Apoi se indreapta catre carutas cu pistolul in mana si il intreaba:

– Si dumneavoastra sunteti ranit?

– Nu, nu! Doamne fereste, asa de bine nu m-am simtit niciodata!…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1