AT&T nu poate convinge investitorii

att

AT&T nu poate convinge investitorii

Industria telekom din SUA este în mișcare. AT&T vrea să preia furnizorul de satelit DirecTV pentru suma de 49 de miliarde de dolari. Concernul reacționează datorită presiunii în creștere din partea concurenței. Cele mai proaspete cifre arată că acest lucru este absolut necesar.

Concernul telecom american AT&T poate câștiga mai puțini clienți pentru următoarea sa ofertă fără contract. Compania a redus ținta sa de vânzări în acest an atunci când a prezentat cifrele sale de pe al treilea trimestru. AT&T va urmări o creștere a cifrei de afaceri de doar 3-4 procente, pe langâ 5% cât ținteau anterior.

Pentru investitori această veste nu a căzut bine. În comerțul post-bursier pe nasdaq.com acțiunile AT&T au pierdut ca primă reacție 1,4% din valoare.

Câștigul din trimestrul al treilea a urcat de la 3 miliarde de dolari în aceeași perioadă a anului trecut la 3,81 miliarde în prezent. De asemenea a raportat un câștig sporit de la 0,58 de dolari pe acțiune la 0,72 pe acțiune. Analiștii se așteptau la 0,64 dolari.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/AT-T-kann-Anleger-nicht-ueberzeugen-article13830511.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 6 = 24