AU LOCURI DE MUNCA DAR PERSONAL NU SI REFUZA ROMANII

david-cameron-workers

Cresterea locurilor de muncă în UK, împiedicată de lipsa de personal
În Marea Britanie ” prosperitatea locurilor de muncă” ar putea fi împiedicată de o lipsă de muncitori, iar disponibilitatea personalului permanent a continuat să scadă în luna mai.

Potrivit cercetărilor de la Recruitment and Employment Confederation și KPMG, rata de deteriorare s-a accelerat din noiembrie 1997. Raportul privind ocuparea forței de muncă, care a pus sub semnul întrebării consultanța de recrutare din Marea Britanie, a constatat că 41% din respondenți au redus disponibilitatea personalului permanent, în comparație cu doar 8%, care a semnalat o creștere. De asemenea, studiul a relevat faptul că partea de Sud a înregistrat cea mai clară scădere a disponibilității personalului permanent în luna mai, deși ratele de declin au fost marcate în toate cele patru regiuni americane.

Pe de altă parte, rezultatele Oficiului National de Statistica (ONS) a constatat că piața muncii din Marea Britanie continuă să se strângă, iar un potenţial deficit de muncitori este de natură să crescă salariile. Analiza organismul oficial de cercetare a constatat că atât somajul, cât si ratele de inactivitate au scăzut relativ brusc în ultimele trimestre.

http://www.ibtimes.co.uk/uk-jobs-boom-under-threat-lack-staff-warns-kpmg-rec-1451473

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 9 = 18