Au mai ramas 5 zile in care se mai acorda bonificatii la plata integrală a impozitului

Contribuabilii care doresc sa beneficieze de reducere acordata la plata integrala a impozitelor, mai au doar 5 zile la dispoztie. Pana la data de 31 martie 2017, la plata integral a impozitelor, persoanele fizice vor beneficia de o reducere de 10%, iar persoanele juridice de o reducere de 5%.

Impzitele se pot plati si prin intermediul sistemului online, pe site-ul primăriei, iar la consultarea sumei apare suma integrală, iar în momentul plății această sumă apare calculată cu bonificația aferentă plății sumei integrale.

Nu beneficiază de bonificații contribuabilii care au concesionat, închiriat/au în folosință bunuri proprietate publică a statului sau a unităților administrative publice locale care datorează pentru acesta taxă clădiri sau taxă teren.
Pentru plata online,

Primăria Oradea a demarat campania “Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea”, campanie care se adresează persoanelor fizice și juridice care în perioada 13 februarie – 31 martie 2017 își plătesc online impozitele pe clădire, teren și auto datorate către bugetul local pentru anul în curs, prin portalul www.oradea.ro sau prin aplicația pentru dispozitive mobile MobilePay din Google Play Store.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 − 64 =