-:) AUCHAN-OSENI

Snapshot 2013-10-15 21-40-10AUCHAN-OSENI

In stirea zilei aminteam de AUCHAN (se citeste “osan”) si desigur ca nu a fost decat un click  sa gasesc bancul zilei asociat cu stirea

 

Osenii si chinezii

Zice-se ca intr-o zi, doi oseni, Ioa’ si Gheo’, se duc la bufet si dupa niste pahare bune de horinca, pentru ca nu mai aveau ce sa faca cu timpul liber, s-au gandit ei ca cel mai intelept ar fi sa declare razboi la China. Trimit osenii nostri declaratia de razboi la chinezi cu stegarul, acompaniat de ceteras si zongoras, ca sa fie siguri ca e trimisa oficial si ajunge la cine trebuie.

Statul Major al Chinei ia cunostinta despre declaratia de razboi si incep cautarile: cine e Tara Oasului? Cati locuitori are? Ce capitala are? Are bomba atomica sau nu? Ce fel de armament are? Nici unul dintre spionii lor nu puteau raspunde. Cauta pe Google, nimic. Cauta pe Yahoo, nimic.  Toti erau disperati ca nu stiau ce forta supranaturala le-a declarat razboi.

De partea cealalta, in Oas, aceeasi oseni, Ioa’ si Gheo’, dupa vreo 3 zile de la declaratia de razboi, se intalnesc la acelasi bufet si isi spun:

– Ma Ioa’, tu stii ca noi am declarat razboi la China?

– Asa, si?

– Pai tu stii cati is aia?

– Cati ma?

– Paste un miliard si jumatate.

– Tulai, daca-i taiem pe tati unde-i ingropam p-atatia?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 5 = 12