AUDI Q8 SI R8 VOR FI COMPLET ELECTRICE

RTR2R6K8

Mașini sport electrice la Ingolstadt
Observarea succesului pe care îl are producătorul de mașini sport electrice din California, trezește și interesul unui producător german. Subsidiara VW, Audi, aduce din nou la viață planurile pentru autovehicule electrice. Un expert afirmă cu siguranță că toți marii producători germani de automobile au în sertar planuri pentru autovehicule electrice.

Producătorul auto german Audi cu sediul la Ingolstadt are în vedere construirea de mașini electrice mai eficiente pentru a contracara oferta competitivă din partea pionierului american Tesla pe piața mașinilor sport cu emisii zero. Ca pionier pe această piață din partea germanilor ar trebui să vină o versiune a Audi R8, mașină super sport, ce va sosi cel mai probabil anul viitor într-o versiune alimentată complet pe baterii.

Planurile Audi de a oferi primul autovehicul sport pur electric prevăd livrarea acestuia pe bază de comandă unui număr mic de clienți, conform informațiilor oferite de agenția de știri Reuters citând insideri anonimi. O încărcare a bateriilor viitorului model R8 ar trebui să fie suficientă pentru a rula aproximativ 450 de km, prin urmare de două ori mai mult decât a oferit Audi în urmă cu doi ani de zile. Acest obiectiv va duce Audi foarte aproape de modelul S de la Tesla, ce poate rula aproximativ 500 de km cu o încărcare.

Cu acest model R8, Audi vrea să deschidă calea pentru mai multe automobile electrice de înaltă performanță, conform declarațiilor grupului Volkswagen. De asemenea, cei de la Ingolstadt lucrează la proiectarea unui SUV electric, viitorul model Q8, care va avea ca scop rivalizarea cu viitorul model X de la Tesla.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Audi-nimmt-es-mit-Tesla-auf-article13059521.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 3