Audi sărbătorește un nou record în luna noiembrie

Dezbaterile privind motoarele diesel nu pot opri succesul pe care constructorii auto germani îl înregistrează: subsidiară a concernului VW, compania Audi înregistrează cele mai bune cifre pentru luna noiembrie din toți anii de activitate ai companiei.

Audi nu a vândut niciodată atât de multe mașini în luna noiembrie cum a făcut-o luna trecută. Astfel că, potrivit observatorilor de la Ingolstadt s-a menținut impulsul resimțit lunile trecute și s-a recuperat parțial începutul slab al acestui an.

În luna noiembrie 2017 au crescut comparativ cu luna precedentă cu 4,5% mulțumită unei cereri ridicate în America de Nord și China, care s-a situat acum la 160.000 de vehicule, anunță reprezentanții Audi. Subsidiară a VW, compania concurează în Germania în special cu divizia Mercedes-Benz de la Daimler și BMW.

Scandalul emisiilor și dezbaterile privind viitorul motorului diesel par să afecteze foarte puțin cifrele vânzărilor, pentru că pe piața europeană, nu doar pe cea germană, Audi ar putea ajunge foarte aproape de nivelul anului precedent.

https://www.n-tv.de/wirtschaft/Audi-feiert-November-Rekord-article20172043.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

57 − = 47