AUDI IN VARF

  • 3835138254Audi vrea la vârf

Ambele companii doresc să fie primele pe segmentul automobilelor de lux. Audi și Mercedes se vor lupta pentru acest titlu, care momentan aparține BMW. Directorul de vânzări și marketing Luca de Meo este optimist că, compania sa, Audi, va ajunge până în anul 2020 în vârful clasamentului, potrivit unui interviu recent.

 

Audi își planifică concurența cu Mercedes și confirmă obiectivul ca până în 2020 să devină lider mondial pe segmentul premium, în detrimentul BMW. Audi se bucură deja de un succes remarcabil. În 2013 compania și-a atins cu doi ani mai devreme un obiectiv strategic intermediar, de a vinde 1,5 milioane de unități, care a fost stabilit inițial abia pentru anul 2015. Luca de Meo a adăugat că următorul obiectiv este să ajungă la 2 milioane de unități pe an până în anul 2020 și astfel pe prima poziție în segmentul premium la nivel mondial.

 

Această filială a Volkswagen se concentrează mai ales pe digitalizare. În această săptămână Audi a deschis și la Berlin, după ce a făcut deja acest lucru la Londra și Beijing, un showroom digital. Audi City este o modalitate pentru ei de a vinde automobilele viitorului, spune de Meo.

 

http://www.tagesspiegel.de/wirtschaft/auto-oberklasse-audi-will-bis-2020-an-die-weltspitze/9452932.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − = 12