Australia cheltuie 1 miliard de dolari A pe un plan de dezvoltare

_87028974_gettyimages-144650088

Guvernul australian a anunțat un plan de inovare în valoare de 1,1 miliarde miliarde de dolari A (801 milioane de dolari) pentru a înlocui brațul minier fragil cu unul nou. Prim-ministrul Malcolm Turnbull a prezentat luni, 24 de măsuri, care spune acesta, ar ajuta Australia să se transforme într-o “economie dinamică, al secolului 21”.

Multe dintre măsuri sunt axate pe sprijinirea întreprinderilor antreprenoriale. Dar există, de asemenea propuneri pentru modificări ale imigrației, și investiții în știință și educație matematică.

Normele în materie de imigrație vor fi modificate pentru a încuraja antreprenorii să se mute în Australia, și legile privind falimentul vor fi atenuate pentru a încuraja întreprinderile să își asume riscuri. Inițiativa, oferă de asemenea, 99 milioane de dolari pentru a promova competențele digitale și știința, ingineria și abilitățile matematice.

Copiii vor fi învățați notiunile de bază ale computerelor încă din școala primară. Investitorii aflati în etapa timpurie vor primi scutiri de taxe, iar un fond de 200 de milioane de dolari  va co-investi în întreprinderile care dezvoltă tehnologie de cercetare australiană. Un alt fond de 36 milioane de dolari A este acordat pentru a sprijini antreprenorii australiani în a stabili o prezență în Silicon Valley, Tel Aviv si in alte centre de tehnologie.

http://www.bbc.com/news/world-australia-34971955

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2