AUTOBARA ELECTRIC

161828_articolAUTOBARA ELECTRIC

De mai mult timp, AUTO BARA SRL  cunoscutul dealer local al DACIA, NISSAN, RENAULT, prin proprietarul acestuia, dl OCTAVIAN BARA, cocheteaza cu pasiune in jurul ideii de autoturism electric, incercand sa initieze proiecte care sa asigure alimentarea cu energie electrica in timpul cel mai scurt. Toate acestea pentru ca cheltuiala pe suta de km parcursi electric se reduce de peste zece ori fata de un diesel.

Anticipind parca, iata ca in Spania compania de comercializare a energiei electrice Audax Energy si Be-electrics au dezvoltat un nou autoturism electric care are la baza modelul Dacia Dokker Van, ce poate fi reincarcat la o priza conventionala, scrie europapress.es.

Compania spune ca noul vehicul electric, cu o autonomie de 160 km, poate reduce consumul de zece ori fata de un autoturism diesel.

Audax Energy mai spune ca acest vehicul comercial poate rupe tendinta actuala, in care fiecare producator are propriul model de priza incetinand astfel extinderea mobilitatii electrice, alaturi de lipsa de puncte de incarcare.

Timpul necesar pentru a reincarca bateriile este de 8 ore de la o sursa de 16 amperi si de 3 ore de la o sursa de 32 de amperi.

Audax Energy a subliniat, de asemenea, beneficiile de mediu ale acestui tip de mobilitate, cu o reducere anuala a emisiilor de dioxid de carbon (CO2) de 400 kg pe an.

———————————————————————————————————————————————————————————

regular_smile…….desi nu e victima a rasismului electric..totusi…

Ma cheama seful in birou azi:
– Mai Costele, Istvan pretinde ca este victima rasismului la locul de munca.
– Adica?…l-am intrebat.
– Pai, cand ati fost vinerea trecuta cu totii la restaurant sa sarbatoriti aniversarea aceea, el e singurul pe care nu l-ati invitat…
– Ei si?!
– Dar bine ma…Costele, era totusi ziua lui, ce naiba!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 8 = 17