Automobil electric de la Daimler în toamna acestui an

8c8915953a9b0b4fa2f8dbb33d86795f

Producătorul auto Daimler vrea să aibe succes pe piața automobilelor electrice. Dar până acum a dus lipsă de tehnologie performantă. Până la sfârșitul acestui deceniu șvabii vor să rezolve problemele existente. Iar în luna octombrie va exista o primă fază de test.

Daimler vrea să elimine secretul din jurul noului său automobil electric cu ocazia Salonului Auto de la Paris din luna octombrie. Pe baza unei noi platforme pentru automobile electrice, va fi prezentat un studiu privind automobile cu propulsie complet electrică ce prezintă și o autonomie de 500 de kilometri, anunță directorul pe dezvoltare, Thomas Weber.

Structura există, echipele lucrează. Primele rezultate vin acum pas cu pas pe străzi. Răspunsul de la Mercedes la noul SUV Tesla, Model X, ar trebui să sosească pe piață în acest deceniu. Weber nu a oferit o dată exactă.

Chiar și companiile Audi și Porsche, membre ale grupului Volkswagen, au prezentat deja concepte automobilistice cu rază mare de acțiune. Până acum majoritatea automobilelor electrice rulau semnificativ mai puțin de 100 de kilometri fără a realimenta și sunt relativ scumpe, astfel încât acestea au reprezentat o apariție rară pe străzile din jurul nostru.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Daimler-zeigt-im-Herbst-Langstrecken-E-Auto-article17913186.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 − 57 =