Automobilele Tesla folosite se vând de trei ori mai rapid

Automobilele folosite reprezintă o cotă substanțială din veniturile oricărui producător auto, iar Tesla caută să se implice.

Conform documentelor fiscale pentru trimestrul 2, Tesla a avut active în valoare de 1,5 miliarde de dolari sub formă de “produse finite”. Această secțiune nu a fost detaliată, dar include “vehicule în tranzit pentru satisfacerea comenzilor de la clienți, noi vehicule disponibile pentru vânzare imediată la centrele de service sau retail, vehicule Tesla folosite și produse de stocare a energiei”.

Tesla a înregistrat o creștere de 154,1 milioane de dolari în vânzările de mașini folosite, doar în acest an. În anul 2016 luat ca întreg, compania a înregistrat o creștere de 117,4 milioane. În ritmul în care merge acum, compania este pe cale să își tripleze vânzările de inventar.

Compania atribuie creșterea din vânzările de mașini folosite asupra creșterii vânzărilor de produse automotive în general dar și extinderea programului de trade-in. Tesla se implică de asemenea în spațiul mașinilor folosite, prin listarea inventarului său pe Cars.com. În timp ce proprietarii își postează de multă vreme automobilele Tesla pe acest site, Tesla își listează de acum propriul inventar.

http://www.teslarati.com/tesla-used-car-expansion-triple-sales/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 + = 25