SOVA LA ORADEA

pana-unde-te-lasa-politia-sa-te-joci-de-a-schumacher-vezi-limitele-de-viteza-pe-autostrazile-din-europa_size9SOVA  LA  ORADEA  BY  FPB

In 10 mai, dl.Sova este invitatul de onoare al conferintei anuale, cu nr. 6 organizata de FEDERATIA PATRONILOR BIHOR, pe constructii, dedicata in acest an temei, “DRUMURILE NOASTRE INCOTRO”.

De cand am scapat de Ceausescu ne tot “cautam drumul” si nu-l gasim – de ce? – simplu, pentru ca de la vremurile domnului Basescu pana la actualul responsabil cu infrastructura rutiera domnul Sova, tot s-a construit pe principiul ” pleaca de nicaieri si ajunge nicaieri.

FPB a hotarit ca autostrada cea mai importanta din tarisoara noastra sa aiba un cap-Borsul si pentru acest scop a reusit sa obtina confirmarea participarii d’lui Sova la conferinta din 10 mai.Unii mai mucaliti ar spune da e ok , ca sa putem fugi mai repede si usor, eu spun ca toti oamenii cu scaun la cap sa facem o cale de acces spre Romania corelata cu cea europeana si atunci fluxul investitiilor ar fi mult mai bine accesat.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a semnat miercuri contracte de aproape 200 de milioane de euro pentru proiectarea şi construcţia a două tronsoane din autostrada Sebeş-Turda cand mai potrivit era Bors-Suplacu.

Autostrada de Bihor migrează spre Mureş?!

Pentru 2014, sunt planificati 256 milioane de lei noi, dar fără ceva clar pana azi.

Găvrilă Ghilea (PDL) spunea ieri  că lucrările la Autostrada Transilvania nu continuă în Bihor, ci în judeţele Mureş şi Cluj, pe tronsonul 2A Ogra – Câmpia Turzii. Chiar dacă cele mai avansate lucrări sunt pe sectorul 3C Suplacu de Barcău – Borş.

Ioan Mang9(PSD), a spus că tronsonul Suplac – Borş se va realiza din fonduri guvernamentale. „Banii sunt puşi în buget. S-a realizat caietul de sarcini şi urmează să se facă licitaţia. Cu fonduri guvernamentale. De la Suplac până la Gilău se realizează tot din fonduri ale Guvernului, din acciza de şapte eurocenţi”.UDMR a pus în protocolul de guvernare cu PSD realizarea Autostrăzii Transilvania „şi în special a tronsonului 3C Suplacu de Barcău – Borş”. Asadar toti politicienii sunt uniti,unitivor fi si la conferintaFPB din 10 mai unde dl Sova nu va pleca fara sa spuna da pentru Bors -Suplacu.

——————————————————————————————————————————————————————————
regular_smile……antrenament de rusinat pe  ministru daca nu spune da….
Un negru catre un alb:

– Cand ma nasc, sunt Negru, cand cresc, sunt Negru, cand stau la soare, sunt Negru, cand mi-e frig, sunt Negru, cand sunt speriat, sunt Negru, cand sunt bolnav, sunt Negru, iar cand mor, sunt tot Negru.

Iar tu, albule, cand te nasti, esti Roz, cand cresti, esti Alb, cand stai la soare, esti Rosu, cand ti-e frig, esti Albastru, cand esti speriat, esti Galben, cand esti bolnav, esti Verde, iar cand mori, esti Cenusiu.

Si tu ma numesti pe mine Colorat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 − 45 =