Avantajele realitatii augmentate in paramedicina

Această aplicație HoloLens speră să ofere paramedicii o asistență realitate augmentată în situații de urgență
O noua aplicatie de telemedicina pentru Microsoft HoloLens este promotor de paramedici si EMTs un instrument nou pentru diagnosticarea si tratamentul pacientilor in domeniu.

Proiectat printr-un parteneriat între compania de software medical Exelus și dezvoltatorul HoloLens HoloForge, Nomadeec utilizează comenzile Golo-based ale HoloLens pentru a oferi practicanților acces la module personalizabile pentru evaluările pacienților, examenele clinice și profilurile pacientului

Cu Nomadeec, HoloLens poate acționa și ca un afișaj heads-up pentru monitorizarea semnelor vitale ale pacientului, deoarece platforma se poate conecta la numeroase tipuri de dispozitive medicale, cum ar fi ECG, termometre, stetoscoape și dispozitive cu ultrasunete, prin Bluetooth. Iar când practicienii au nevoie de oa doua opinie de la un medic specialist, sistemul Nomadeec le poate conecta la acei experți medicali prin videoconferință.

În timp ce Exelus și HoloForge pun accentul pe capabilitățile HoloLens ale Nomadec, platforma este, de asemenea, compatibilă cu smartphone-urile, tabletele și smartgos-urile care rulează pe iOS, Android sau Windows.

Soluția apare în legătură cu două industrii în creștere. Experții au plasat valoarea industriei de telemedicină la 24,9 miliarde de dolari în 2016 și estimează că ar putea crește la 113 miliarde de dolari până în 2025. Între timp, industria realității augmentate ar trebui să depășească 50 miliarde dolari până în 2024.

Nu ratați: HoloLens asistă în chirurgia vii
Oricât de impresionantă este tehnologia de genul asta, adevărata întrebare este: Este practic? Se poate imagina un EMT care se umflă cu gesturi de mână în timp ce un pacient se zbate să respire când comenzile vocale ar putea oferi o computere reală fără mâini. Cu toate acestea, deoarece ambele industrii sunt mature, nu este dificil să ne imaginăm că telemedicina cu funcție de AR contribuie mai eficient la tratament într-un domeniu în care timpul este literalmente un factor de viață sau de moarte.

Companiile vor găzdui demonstrații live ale software-ului la CES din acest an (cabina venețiană # 43852 pe nivelul 2, halele A-D) la Centrul de convenții Sands Expo din Las Vegas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =