”Avatar 2” nu va fi lansat în 2018, spune regizorul James Cameron

Continuarea filmului ”Avatar”, care a înregistrat cele mai mari încasări din istorie, a fost amânată din nou și nu va ajunge în cinematografe în 2018 așa cum era de așteptat, a anunțat regizorul James Cameron.

Acesta a declarat pentru Toronto Star că lucrează simultan la toate cele patru continuări planificate ale filmului și nu are o dată fermă de lansare pentru ”Avatar 2”, relatează Reuters.

“Ei bine, 2018 nu se întâmplă. Nu am anunțat o dată de lansare fermă”, a declarat regizorul premiat cu Oscar atunci când a fost întrebat despre progresele la “Avatar 2”.

“Ceea ce oamenii trebuie să înțeleagă este faptul că aceasta este o cadență de lansări. Așa că noi nu facem ‘Avatar 2.’ Facem ‘Avatar 2’, 3, 4 și 5. Este un proiect epic”, a explicat Cameron în interviul publicat joi de ziar.

“Ne-a luat patru ani și jumătate pentru a face un singur film, iar acum facem patru. Suntem la viteză maximă acum”, a adăugat regizorul.

Lansarea în 2009 de către studiourile Twentieth Century Fox a filmului ”Avatar”, o aventură fantastică în lumea magică îndepărtată a Pandorei, a spulberat înregistrările de box office, acumulând 2,8 miliarde de dolari la nivel mondial, cele mai mari încasări din istoria cinematografiei.

Lansarea unui sequel al filmului a fost stabilită mai întâi pentru 2014 și de atunci a fost amânată de cel puțin trei ori. Fox nu a răspuns imediat la solicitările de a comenta cu privire la declarațiile lui Cameron, scrie Reuters.

Între timp, această săptămână, Disney le-a dat fanilor posibilitatea de afla puțin despre parcul de atracții Pandora, inspirat din film, care urmează să se deschidă la Walt Disney World în Orlando, Florida, în luna mai. Parcul Pandora oferă o călătorie pe râul Na’vi și dispune de munți plutitori și plante luminiscente — toate inspirate din film și din viitoarele continuări, potrivit imaginilor prezentate la emisiunile “Good Morning America” și ” The View” difuzate de ABC.

Pandora, lumea din universul Avatar, urmează să se deschidă în cadrul parcului Animal Kingdom la 27 mai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

91 − = 88