Avem autobuze pana la Stana de Vale si Vartop

partia-de-ski-stana-de-vale-04

Veste buna pentru toti impatimitii sporturilor de iarna si nu numai, si pentru cei care vor sa schieze pe partiile perfecte pentru acesta perioada din an, au fost introduse autobuze care au destinatia satiunile Stana de Vale si Vartop.

Plecarea microbuzelor, se va face din Autogara Nufarul conform unui anunt facut de CJ Bihor pe Facebook. Gandite pentru a promova turismul, cursele vor fi disponibile vinerea, sambata si duminica spre Stana de Vale si zilnic spre Satul de Vacanta Vartop.

Mai in amanunt, spre Satul de vacanță Vârtop circulă zilnic două microbuze cu plecarea din Autogara Nufărul la orele 07:15 și 16:00 şi cu întoarcerea din Vârtop la orele 09:30 şi 18:00, costul unui bilet este de 20 lei.

Spre Stâna de Vale circulă un microbuz vinerea, sâmbăta şi duminica, la ora 10:00 și întoarcerea din Stâna de Vale la ora 16:15, în timp ce cursele de sâmbăta și duminica pornesc din Oradea din Autogara Nufărul la ora 08:30 și revin din Stâna de Vale la ora 16:15. Aici costul unui bilet este de 25 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 − 42 =