Avem poduri dar suntem în beznă pe centura din Oradea

Snapshot 2016-01-25 20-39-41

Suntem în pas cu Uniunea Europeană la capitolul poduri si pasaje spectaculoase, însă un singur lucru îngreunează frumuseţea Centurii Oradea, acela fiind iluminatul Centurii. În momentul de faţă nu există firmă care să asigure şi să întreţină reţeaua de iluminat public a Centurii, după ce şoseaua a ieşit din garanţia oferită de firma Selina.

Primăria Oradea plăteşte energia electrică, dar reţeaua de iluminat cade în spatele CNADNR iar şeful secţiei Oradea de drumuri şi Poduri CNADNR, Oclavian Balog este complet depăşit de situaţie iar acestă problemă este trimisă pentru soluţionare celor de la Direcţia Regională Cluj a CNADNR .

„Această Centură este o stradă în oraş. Ordonanţa 43 nu ne dă voie să executăm lucrări în oraş. Am luat drumul, iar Primăria înţelege că ne-a predat şi iluminatul. Dar noi nu suntem specializaţi. Nu avem contract pentru iluminat. Primăria ne trimite nouă toate reclamaţiile, iar eu le trimit la Cluj. Nu am specialişti, nu pot lucra cu nimeni. Nu am posibilitatea să îl plătesc eu, secţia Oradea. Contractul este la nivelul DRDP Cluj. Noi ar trebui să îl preluăm (iluminatul – n.red.). Nu putem preda Primăriei Şoseaua de Centură, pentru că sunt două pasaje ce trebuie finalizate în acest an (Ciheiului şi Nojoridului – n.red.). Când sunt gata pasajele, Centura vine la Primărie”, afirmă Balog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2