Avioane scumpe pentru low-cost

RTX10T9P

Avioane scumpe pentru low-cost
Compania aeriană Ryanair își extinde semnificativ flota de aeronave. Irlandezii trimit către Boeing o comandă mare pentru aeronave mai eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil și aduce astfel americanilor încă un succes în lupta cu rivalul de peste Atlantic, Airbus.

Producătorul american de avioane Boeing, a primit o comandă mare din partea companiei aeriene Ryanair și astfel obține încă o victorie împotriva rivalului european Airbus. Irlandezii au comandat 100 de aparate de tip 737 Max 200. De asemenea, irlandezii și-au adjudecat dreptul de a cumpăra și următoarele 100 de aeronave de acest tip pe care compania le va produce.

Ryanair este deja un client mare pentru americani. Noul contract este evaluat, conform prețurilor de catalog, la o valoare de 11 miliarde de dolari. Cu aceeași valoare și opțiunea suplimentară de cumpărare, volumul maxim s-ar putea ridica la 22 de miliarde de dolari. Cu toate acestea, compania aeriană low-cost primește, de obicei, reduceri semnificative.

Ryanair are în prezent succes în fața companiilor aeriene tradiționale, cum ar fi Lufthansa sau Air France. În contrast cu cele două, irlandezii și-au ajustat prognoza de profit. După ce Ryanair și-a făcut un upgrade al imaginii sale față de clienți, compania aeriană simte un nou impuls. Cu oferte speciale, Ryanair dorește să atragă de partea să cât mai mulți clienți.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Ryanair-erteilt-Boeing-Grossauftrag-article13567856.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 − = 3