Avira dă gratis toată suita de programe

avira-free-security-suite

Vești bune pentru cei zgârciți: Avira este primul producător de software antivirus care pune gratuit la dispoziția utilizatorilor nu doar programul său de antivirus ci întreaga lor suită de securitate. Dar să nu vă așteptați la prea multe de la ea.

Nici un calculator cu sistem de operare Windows nu ar trebui să ajungă online fără o protecție corespunzătoare din partea unui program antivirus. Utilizatorii care nu vor să dea bani pe un astfel de program instalează o versiune distribuită gratuit, cum este Avira Antivirus Free. Acesta se descurcă relativ bine în teste și nu consumă la fel de multe resurse ca și alte programe de acest gen. Pentru a atrage mai mulți clienți pentru oferta sa plătită, Avira pune acum la dispoziția utilizatorilor întreaga sa suită de programe, împreună cu servicii extra.

Suplimentar față de protecția de bază care include scanner de viruși și supraveghetor al activităților de pe browser, Avira Free Security Suite oferă posibilitatea conectării la internet prin serverul VPN al companiei, astfel traficul de date fiind criptat. Această opțiune este deosebit de interesantă pentru cei ce folosesc rețele WLAN deschise, care pot fi utilizate de atacatori pentru a spiona utilizatori. În afară de asta, este posibil ca utilizatorul să aleagă adrese de IP din alte țări și astfel acesta are posibilitatea, spre exemplu, să vizioneze filme sau seriale care sunt interzise în țara sa. Dar în mod gratuit utilizatorul are la dispoziție un trafic de date de doar 500 MB lunar.

Odată cu descărcarea Free Security Suite utilizatorul primește și un software care poate optimiza activitatea PC-ului. Prin intermediul acestuia utilizatorul poate majora într-o oarecare măsură performanța computerului și poate elibera automat spațiu pe disc. Dar potrivit paginii oficiale Avira, este vorba deocamdată doar de o versiune de test a acestei aplicații.

http://www.n-tv.de/technik/Avira-macht-komplette-Suite-gratis-article18932781.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

26 − = 22