avocati la varf

canary-wharf

Firmele de avocatura si contabilitate vor creea 41.000 de noi locuri de munca in Londra

In urmatorul deceniu, serviciile profesionale vor conduce la crearea a 41.000 de noi locuri de munca in City of London. Potrivit cercetarilor de la City of London Corporation si Oxford Economics, un enorm numar, 28.000 de oameni vor fi angajati in domenii cum ar fi drept si contabilitate, pana in 2023 .

Dar studiul a constatat ca viitorul nu este la fel de luminos pentru activitatile industriale  ale capitalei. City of London Corporation a declarat ca, efectiv, industria va stagna in aceeasi perioada si va genera doar 5.000 de locuri de munca.

De asemenea, studiul a relevat faptul ca infiintarea de noi locuri de munca in oras, a depasit cu mult restul Marii Britanii. In schimb, cresterea generala in Marea Britanie a fost de numai 2,3% in aceeasi perioada. Datele provin de la Oficiul pentru National de Statistica ( ONS ), care a relevat recent ca rata somajului din Marea Britanie a scazut la 6,9 %, iar ocuparea fortei de munca din tara a atins un nivel record de mai mult de 30.3 milioane .
http://www.ibtimes.co.uk/law-firms-accountancies-will-create-41000-new-london-jobs-1445833

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 × = 35