Banca Transilvania a lansat stickerul BT Pay, o premiera in Romania

Orice obiect pe care este aplicat stickerul devine astfel un mijloc de plata a cumparaturilor la comercianti. Stickerul, bratara si ceasul BT sunt accesoriile de plata contactless din Colectia BT Pay, pe care clientii bancii o au la dispozitie pentru cumparaturi in tara si in strainatate.

Stickerul BT Pay se aplica pe o suprafata uniforma, cum ar fi telefonul sau portmoneul.

Emiterea sa costa 30 de lei, administrarea 15 lei pe an, iar comisionul este zero pentru cumparaturile facute la comerciantii din Romania si din strainatate. Daca suma platita este mai mica sau egala cu 100 de lei sau echivalent, nu este necesara folosirea PIN.

Clientii Bancii Transilvania pot comanda online stickerul sau venind in oricare dintre sediile bancii, urmand sa intre in posesia acestuia in aproximativ cinci zile.

Un serviciu complementar stickerului este SMS Alert, cu ajutorul caruia se primesc pe telefon informatii despre tranzactiile realizate cu stickerul sau cu alte instrumente de plata cu acces la contul curent.

Abonamentul SMS Alert poate fi solicitat prin BT24 Internet Banking, telefonic sau in oricare dintre sediile BT.

Persoanele care nu sunt clienti BT, dar vor un astfel de sticker, este necesar sa deschida un cont curent, lucru care se poate face inclusiv online.

Banca Transilvania este cel mai mare emitent de carduri din Romania, cu 3 milioane de unitati in portofoliu. Cu peste 20% din piata, BT este si lider la volumele tranzactionate cu cardul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 1 =