BANCI SI FOAMETE

  • image-1Critici pentru Deutsche Bank

Este la modă acum să spunem că băncile contribuie la răspândirea foametei în lume. Dar acest lucru nu este adevărat. Acest lucru a declarat CEO-ul Deutsche Bank, Fitschen și invită criticii la o dezbatere. El împreună cu vicepreședintele Jain se exprimă într-un interviu SZ cu privire la acuzații privind speculații cu alimente, schimbări culturale în industrie și încălcări ale politicii.

 

Cei doi directori de top ai Deutsche Bank, Anshu Jain și Jurgen Fitschen au anunțat într-un interviu SZ ză doresc să organizeze o dezbatere în care să își înfrunte criticii. “Vom invita criticii la o conferință importantă de anul viitor, pentru a discuta cu ei despre problema speculațiilor pe piața agricolă”, a declarat Jurgen Fitschen. Banca a anunțat la începutul lunii că se va retrage din comerțul fizic cu materii prime, dar nu și din comerțul cu produse financiare. Fitschen spune că nu sunt adevărate criticile conform cărora băncile ar contribui la răspândirea foametei în lume.

 

Deutsche Bank este acum mult mai sigură decât înainte. Jain spune despre el că nu mai este doar un bancher de investiții, ci un vicepreședinte al întregii bănci. Investițiile financiare au fost pentru el un job. Iar cei doi șefi ai băncii consideră nedrepte criticile aduse băncii. Jain spune că multe critici apar pe bună dreptate, dar asta nu înseamnă că este de acord cu orice comentariu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 8 = 72