Băncile Chinei sunt lacome de credite

banca chinei

Băncile Chinei sunt lacome de credite

China va rata probabil obiectivul său de creștere pentru anul 2014. De asemenea, în acest an Regatul Mijlociu nu este sub nici o stea norocoasă, deoarece împrumuturile băncilor rulează lent. Băncile răspund la o situație economică sumbră.

În ciuda unei scăderi a dobânzilor acordarea de credite în China nu devine mai cursivă și întunecă perspectivele economice pentru anul 2015. În ciuda declarațiilor Băncii Centrale, pentru a oferi mai multe credite instituțiile financiare au dat în mod semnificativ mai puține împrumuturi noi în luna decembrie decât era de așteptat.

Per ansamblu s-au acordat 697,3 miliarde de yuani (95,6 miliarde de euro) după cum arată datele băncii centrale. Experții se așteptau ca nivelul atins în luna noiembrie de 852,7 miliarde de yuani să poată fi păstrat.

Viitoarele cifre de săptămâna viitoare privind produsul intern brut din 2014 sunt susceptibile de a arăta cea mai slabă creștere de 24 de ani încoace. Iar creditarea lentă este considerată ca un semn de rău augur și anume că în anul 2015 performanța economică va scădea în continuare.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Chinas-Banken-knausern-mit-Krediten-article14328126.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 − = 64