Bani pe Twitter

twitter-aktien

Bani pe Twitter
Rețelele sociale recurg tot mai mult la sisteme de plată online. Acum Twitter introduce în Franța o modalitate de plată pe internet.

Banca franceză BPCE și Twitter vor continua să ofere un serviciu comun de transfer de bani pe care utilizatorii Twitter să îl poată utiliza pentru a transfera bani, spun rapoartele de presă.

Banca oferă deja serviciul S-Money, prin care este posibil să trimiți bani prin SMS. Oferta planificată pentru Twitter prevede adaptarea serviciului și punerea la dispoziție a acestuia în mod gratuit. Acest lucru înseamnă că nu va fi obligatoriu ca detaliile bancare ale beneficiarului să fie specificate. Oferta, cu toate acestea, rămâne limitată la Franța, cel puțin pentru moment.

Twitter construiește în prezent serviciul de mesaje scurte ca o platformă pentru servicii de e-commerce și testează Twitter Buy. Printr-un buton de cumpărare virtual din interiorul tweet-urilor, utilizatorii vor putea face cumpărături instant. De asemenea, Facebook încearcă să pătrundă în tranzacționările online și în domeniul serviciilor de plată. În Japonia, rețeaua socială oferă un serviciu adecvat. Adaugă la Facebook Messenger funcția de plată.

http://www.faz.net/aktuell/finanzen/digital-bezahlen/in-frankreich-kann-man-bald-geld-per-twitter-ueberweisen-13205519.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

54 + = 61