Bani pentru valul de refugiați

fuer-fluechtlinge-soll-der

Bani pentru valul de refugiați

Datorită valului de refugiați prezent în centrele de mediere job-uri, președintele Agenției Federale a Muncii, Heinrich Alt cere mai mulți bani din partea politicienilor. Alt a estimat în discuția sa cu ziariștii de la FAZ o sumă de 150 de milioane de euro pentru acest an ca limită minimă.

Agenția Federală Germană a Muncii pledează o simplificare a sistemului de imigrare german și avertizează în legăturaă cu consecințele valului de refugiați din centrele de joburi. Ar fi un pas important însumarea noilor regulamente într-un set comprehensiv de legi pentru reglementarea imigrației, spune Heinrich Alt pentru FAZ.

Astfel fiecare persoană interesată ar putea să cunoască sub ce fel de condiții este posibilă imigrarea. O astfel de concentrare este respinsă de multă vreme de ministrul federal de interne, Thomas de Maizière (CDU).

Alt a făcut lobby pentru o campanie de conștientizare în Balcani. Majoritatea solicitanților de azil își au în prezent originea în țări precum Albania, Kosovo sau Serbia. Populația trebuie informată că cererile de azil nu au nici un fel de perspective de succes. Cu toate acestea, după un training calificat există posibilitatea pătrunderii ca muncitor specializat pe piața germană a forței de muncă.

http://www.faz.net/aktuell/wirtschaft/heinrich-alt-im-gespraech-bundesagentur-fordert-geld-wegen-fluechtlingswelle-13670540.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 5