BANI PRIN PROIECTE

curs-manager-proiect-headerBANI PRIN PROIECTE

Camera de Comert si Industrie Bihor (CCI Bihor) in parteneriat cu Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei  Nationale organizeaza Cursul de Specializare: Manager Proiect.Cursul este sustinut de formatori acreditati la nivel national si international prin Institutul de Leadership & Management pentru programul “Cele mai bune şi moderne practici  de management de proiect  in UE” .

La ora actuala proiectele, mai ales cele finantate din banii europeni, au nevoie de o “fundatie”  bazata pe o metodologie clara si  pe o echipa bine instruita in conformitate cu orice categorie de proiect. In perioada 2014-2020 vor fi alocate noi fonduri europene de investitie, astfel cei interesati se pot inscrie la acest curs, pe baza unui dosar complet despre care aflati mai multe aici:Talon de participare MANAGER PROIECT

Perioada de desfasurarea a cursului va fi de 6 zile, din data de 04.04 – 10.04.2014; in intervalul orar 12:30 – 19:30 la sediul CCI BIHOR din Oradea.

Taxa de participare este de 900 Ron pe persoana, iar daca este vorba de doua sau trei persoane de la aceeasi institutie suma va fi de 1.200, respectiv 1.500 Ron.

Absolventii acestui curs vor obtine diploma de Competenta Manager Proiect, recunoscuta la nivel national de catre Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei.

——————————————————————————————————————————————————————————–

regular_smile……tot despre invatat….

La ora de geografie, profa il scoate pe unul dintre elevi in fata clasei ca sa-i arate Italia pe harta.

Elevul desigur nu a  invatat si nu stie care este Italia si arata alta tara.

Atunci profesoara il intreba:

-Ce sti despre Italia ?

– E in forma de cizma!

– Ce fel de cizma??? intreba profa

Sta elevul se gandeste el, se mai gandeste putin si in sfarsit vine raspunsul mult asteptat:

-De piele!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × = 24