Barack Obama a glumit pe seama incidentului Galaxy Note7 în cadrul unui eveniment organizat în Miami

obama 

Barack Obama a vorbit la un eveniment organizat în Miami despre programul său de sănătate Affordable Care Act, numit şi “Obamacare”, şi a făcut o analogie neaşteptată, comparând planul cu o companie care lansează smartphone-uri.

Samsung a avut parte de nenumărate critici şi ironii pentru incidentele în care au fost implicate smartphone-urile sale Galaxy Note7. Nici măcar preşedintele american Barack Obama nu s-a putut abţine să nu glumească pe seama telefonului retras de pe piaţă, notează Go4it.

Liderul american a vorbit la un eveniment organizat în Miami despre programul său de sănătate Affordable Care Act, numit şi “Obamacare”, şi a făcut o analogie neaşteptată, comparând planul cu o companie care lansează smartphone-uri: “Când una dintre aceste companii vine cu un nou smartphone… şi are câteva probleme, ce face? Îl repară, îl actualizează”. Apoi, Oabama a adăugat, zâmbind: “Asta dacă nu ia foc – atunci îl retrage de pe piaţă. Dar nu te întorci la telefoanele cu disc! Nu spui – ei bine, respingem smartphone-urile; vom folosi din nou chestiunea aceea numită dial-up”.

Preşedintele nu a folosit numele Samsung, dar este evident la cine se referă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1