Barack Obama are site de internet și pregătește un centru la Chicago

IMG_0783

Fostul președinte american Barack Obama a anunțat că nu va sta departe de viața publică și se va implica în proiecte civice prin intermediul fundației sale, scrie theverge.com care anunță că primul pas în acest sens a fost realizat prin lansarea site-ului Obama.org.

Website-ul a fost creat de echipa Fundației Obama, care pregătește înființarea Centrului prezidențial Barack Obama la Chicago ce va funcționa ca un forum pentru toți cei care vor să desfășoare proiecte dedicate îmbunătățirii vieții cetățenilor americani.

Centrul va funcționa într-o zonă din partea de sud a orașului Chicago, însă va desfășura proiecte la nivelul întregii țări și peste tot în lume, a spus Barack Obama în mesajul video dedicat anunțării acestei inițiative. Centrul va fi mai mult decât o simplă bibliotecă sau muzeu, va fi un centru de lucru pentru cetățeni, drept pentru care vrem să știm care sunt propunerile voastre, i-a invitat Obama pe toți cei interesați să trimită propuneri în acest sens.

Potrivit techcrunch.com, site-ul obama.org conține selecții de fotografii ale familiei Obama, momente surprinse în timpul călătoriilor efectuate, detalii fotografice despre pasiunile lor sau diferite ilustrații digitale cu membrii necuvântători ai familiei — câinii.

Într-un mesaj pe Twitter, pe contul @BarackObama, fostul președinte a anunțat că va folosi de acum înainte această modalitate digitală de comunicare, însă după ce se va întoarce din vacanța pe care o va petrece cu familia sa, scrie techcrunch.com.

Fundația nonprofit Barack Obama a fost înființată în 2014, iar Centrul de la Chicago ar urma să fie definitivat în 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + = 3