BARBATILOR! ALARMA-NU MAI TINETI TELEFONUL IN BUZUNARUL DE LA PANTALONI

_75400539_177480534

Efectul telefonului mobil asupra fertilităţii
Sunt necesare mai multe studii pentru a descoperii efectul telefonului mobil asupra numărului de spermatozoizi, avertizează cercetătorii. O revizuire a probelor, de la Universitatea din Exeter, a sugerat că numărul de spermatozoizi și circulația acestora au fost afectate de păstrarea telefoanele mobile în buzunare.

Cu toate acestea, specialiştii au declarat ca dovezile sunt încă prea vagi. Studiul, publicat în revista Mediu International, a sugerat că radiațiile electromagnetice sunt de vina. Acesta a analizat 10 studii separate privind calitatea spermei care implica 1.492 de oameni. După care au fost făcute teste de laborator asupra spermei expusă la radiațiile produse de telefonul mobil.
Cercetator, Dr Fiona Mathews a declarat pentru BBC că nu toate, doar unul dintre studii a arătat o legătură între expunerea radiatiilor telefonului mobil și calitate mai slabă spermei.
Însă, spun cercetătorii, este nevoie de efectuarea unor studii mai amănunţite, pentru a se dovedi clar că radiaţiile electromagentice afectează fertilitatea.

http://www.bbc.com/news/health-27767981

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 2 = 9