Barclays amendată cu 13 milioane de dolari de către autorităţile de reglementare din SUA

_86885996_5snmku2nBanca de investiții Barclays va trebui să plătească o amendă in valoare de13.75 milioane de dolari pe baza acuzațiilor că a permis clienților să facă înțelegeri neadecvate de fonduri mutuale de-a lungul a cinci ani. Financial Industry Regulatory Authority (FINRA) din SUA a declarat că Barclays Capital va plăti mai mult de 10 milioane de dolari în compensație pentru clienții afectați, şi va plăti, de asemenea, o amendă de 3.75 milioane de dolari.

Conform Autorităţii de reglementare, în perioada ianuarie 2010 și iunie 2015, Barclays nu a reușit să supravegheze în mod corespunzător procedurile prin care multi clienți au schimbat un fond mutual cu altul. FINRA a adăugat că in perioada martie-august 2014, Barclays a prelucrat 1,723 tranzacții de fonduri, sau 39% din cele pe care le-a revizuit, si care au fost în contradicție cu obiectivele clientilor sai de investiții, apetitul pentru risc sau alte investiții.

În luna noiembrie, Barclays a fost amendată cu 72 milioane de dolari in Marea Britanie pentru faptul că nu a efectuat controalele adecvate asupra clienților foarte bogati, pentru a nu le face neplăceri.

http://www.bbc.com/news/business-35194929

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 − 22 =