BASF se prăbușește în continuare

RTR25EH1

BASF se prăbușește în continuare

Un potop de prețuri țintă a trimis BASF la sfârșitul DAX: Perspectivele slabe pentru grupul chimic provoacă frustrare printre analiști.

După comentariile critice ale analiștilor, BASF continuă să coboare în noua săptămână de tranzacționare. Acțiunile celui mai mare grup de produse chimice din lume s-au redus cu 2,4 procente, până la 67,10 euro și deține astfel lanterna roșie în indicele DAX. Deja de vineri o previziune sumbră a celor de la Ludwigshafen a întunecat sentimentele investitorilor, iar acțiunile grupului au înregistrat un minus de 3,2%. În cele trei luni trecute hârtiile de valoare ale BASF au pierdut peste 16% din valoare.

Citigroup a scăzut cursul de referință pentru acțiunile BASF în reacție la diferența de la 75 la 82 de euro și a confirmat titlul ca fiind neutru. Analiștii justifică perspectivele slabe ale companiei ca fiid datorate afacerilor slabe cu petrol și gaze. De asemenea, în fața unei descreșteri a prețului petrolului, activitatea cu petrol și gaze este afectată, aceasta fiind concentrată în filiala Wintershall, care a coborât de asemenea estimările atât pentru 2014 cât și pentru 2015.

http://www.teleboerse.de/aktien/BASF-rutscht-weiter-ab-article13849976.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

95 − 85 =