bataia londoneza

_74810485_74810480

Heathrow şi Gatwick dezvăluie planurile de extindere revizuite
Ambele aeroporturi, Heathrow și Gatwick şi- au dezvaluit planurile revizuite de extindere, într-o încercare de a-şi asigura permisiunea de a construi in Marea Britanie următoarea pistă.
Heathrow a propus îmbunătățirea cu 550milioane lire sterline, valoare de compensare pentru cei afectați de planurile sale pentru o a treia pistă. Pe de altă parte Gatwick a declarat că planurile sale vor menține tarifele scăzute și vor 120.000 de noi locuri de muncă.

Ambele îşi vor prezenta planurile, în faţa Comisiei de Aeroporturi, iar organismului de guvern desemnat va alege între a doua pistă a Gatwick, sau a treia pistă construită deHeathrow, sau extinderea pistei de nord-vest. Cu toate acestae, recomandarea se va face în 2015, după alegerile generale.
Heathrow a promis că proprietarilor a peste 750 de case, care vor trebui să fie demolate pentru a face loc celei de-a treia pistă, li se vor oferi 25% peste, valoarea de piață a proprietăților lor.
Alți rezidenți vor primi izolare zgomot îmbunătățită, a declarat Heathrow în raportul său pentru Comisia de Aeroporturi. Oricum, aeroportul intenționează să consulte populația locală cu privire la propunerile sale revizuite, în această vară.

În schimb, în raportul său, Gatwick a susținut că planurile de expansiune vor costa £ 7.8bn si sunt mai ieftine și mai benefice decât Heathrow. Aeroportul, de asemenea, a calculat, ca o noua pista relizată de Gatwick ar putea fi livrată aproximativ cu cinci ani mai devreme decât o treime de pistă a Heathrow .
Compania a mai adăugat că poziția sala sud de Londra, a însemnat că doar 14.000 de persoane ar putea fi afectate de zgomot, în comparație cu 240.000 de oameni afectate de zgomot în cazul Heathrow.
http://www.bbc.com/news/business-27387924

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × = 10