Bayer ajutată de un euro slab

48282737

Bayer ajutată de un euro slab

Afacerile concernului farmaceutic Bayer merg strună. Un euro slab ajută la o creștere a cifrei de afaceri. Produsele noi stimulează vânzările. Cu toate acestea compania trebuie să suporte taxe speciale ridicate.

Datorită condițiilor mai favorabile de schimb grupul de produse chimice și farmaceutice Bayer și-a majorat previziunile sale anuale. Vânzările ar trebui să crească în 2015 la suma de 48-49 miliarde de euro, raportează compania de la Leverkusen. Până în prezent Bayer se aștepta la 46 de miliarde. Efectele monetare pozitive sunt susceptibile să aducă un surplus de nouă procente, față de trei câte erau de așteptat anterior.

De asemenea, profitul este de așteptat să crească mai mult decât se credea anterior. Profitul pe acțiune este ajustat în fața elementelor speciale. Bayer își propune să realizeze o creștere de maxim zece procente. Aici efectele pozitive de monedă se vor ridica la aproximativ șapte procente.

Pentru anul curent sunt de așteptat să își continue existența cheltuielile speciale în valoare de 700 de milioane de euro. Acestea reprezintă în esență cheltuieli de integrare a afacerilor de consumer-care, precum și cheltuielile pentru IPO planificate pentru divizia de materiale, Material Science.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Schwacher-Euro-hilft-Bayer-article15011861.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 9 =