Bayer pledează pentru testările de fracking

RTR3FTEI

CEO-ul Bayer pledează pentru testările de fracking
Prețurile ridicate la energie aduce semne de îngrijorare pe fruntea CEO-ului Bayer, Dekkers. Ca șef al asociației Chemie, acesta are în vedere un plan pentru obținerea de energie. Iar aici probabil că și metoda controversată fracking va juca un rol.

Cu prețuri ridicate la energie, șeful Chemie și al concernului farmaceutic Bayer pledează în favoarea gazelor de șist. Frackingul ar fi o alternativă pentru Germania. Cel puțin odată ar trebui încercat, nu doar să se respingă categoric fără a acorda vreo șansă. Ca un chimist, acesta știe că este vorba doar despre experimente controlate, declară Marijn Dekkers pentru Suddeutsche Zeitung.

În același timp Dekker  a anunțat , în calitatea sa de președinte al Asociației Germane pentru Industria Chimica, o nouă inițiativă a industriei. Asociația Industriei Chimice Germane ca va participa în următoarele luni cu propria sa propunere de design a pieței de energie electrică pentru a fi supusă dezbaterii politice. Scutirile pentru unele companii chimice nu mai sunt suficiente. Ideea tranziției energtetice a fost bună, punerea sa în aplicare nu mai este.

În plus, Dekkers a prezentat pe fondul reorganizării grupului Bayer o ofertă publică inițială pentru divizia de articole din plastic. O plimbare pe scenă va da companiei acces la capital proaspăt, fiind o opțiune de preferat, dar cu toate acestea, o decizie nu a fost încă luată.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Bayer-Chef-plaediert-fuer-Fracking-Erprobung-article13768471.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 4 = 16