BCE se mută cu 20.000 cutii

EZB / Gebäude Innen

BCE se mută cu 20.000 cutii

Primele cutii au fost încărcate, camioanele rulează deja prin Frankfurt am Main. Banca Centrală Europeană începe să se mute la noul ei sediu. Există multe de cărat, lucrurile fiind împachetate în aproximativ 20.000 de cutii.

Multe persoane fac același lucru atunci când au ceva bani puși deoparte. Exact. Își cumpără câte ceva. Poate o călătorie, o mașină, poate chiar un imobil. Consumatorul obișnuit Otto este acum egalat de Banca Centrală European. Pentru că aceasta își finanțează din proprile câștiguri o nouă casă. Iar atunci când este vorba de o bancă totul este la scară mai mare. Costurile pentru mutarea către estul orașului Frankfurt se ridică la nici mai mult nici mai puțin de 1,2 miliarde de euro. Costul construcției finale se va afla cel mai devreme la sfârșitul anului viitor.

Mutarea în turnurile gemene a început. Primele cutii au fost încărcate deja în acest weekend, a confirmat o purtătoare de cuvânt a BCE: În total ar trebui aduse din trei clădiri aproximativ 20.000 de cutii în noul sediul din centrul orașului. Mutarea ar trebui să se termine până la finele lunii noiembrie. Chiar și președintele Mario Draghi își va muta biroul la etajul 40 al noii clădiri, cu un etaj mai sus se va sfătui consiliul BCE, care se reunește lunar cu privire la politica monetară. Deschiderea festivă ar trebui să aibe loc în următorul an.

http://www.spiegel.de/wirtschaft/unternehmen/ezb-umzug-20-000-kisten-muessen-in-den-neubau-a-1000533.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 1