BECK’S PIERDE

  • 3-format3Fără Beck`s în trenurile germane

Punct de cotitură în transportul feroviar german. Căile ferate germane renunță fără vreo notificare prealabilă la încrederea acordată până în prezent unei anumite berării. Produsele liderului mondial nu se vor mai regăsi pe oferta de băuturi.

 

Pentru mulți navetiști, turiști sau călători pe distanțe lungi, berea este un accesoriu important în traficul feroviar german. Mulți călători pe distanțe lungi și clienți ai căilor ferate văd în vagonul restaurant un loc de întâlnire și un punct important în cultura europeană a călătoriilor. Acesta este un loc plăcut pentru cei ce sunt de multe ori grăbiți sau agitați și doresc să scape de presiunea rutinei zilnice. La vagonul restaurant, indiferent că trenul rulează la viteza de 120 sau 240 de km/h, chiar și mecanicii vin să se odihnească și să înlocuiască frustrarea și tensiunea cu plăcerea.

 

Cu toate acestea, această pace este în pericol. Potrivit unei decizii recente, pasagerii vor trebui să-și adapteze preferințele și băuturile la noi branduri de bere. Căile ferate germane au anunțat noi contracte cu furnizorii, iar ca parte a unui nou contract, va fi schimbată marca de bere. Începând cu jumătatea lunii februarie fabricile private de bere Bitburger și Erdinger vor furniza produse pentru bistro-urile și restaurantele trenurilor ce circulă pe distanțe lungi. Informația aparține unei publicații germane și aceasta a fost confirmată de căile ferate. Obișnuita marcă de Pils, Beck`s, precum și berea de grâu “Franziskaner” vor fi ambele înlocuite.

 

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Bahn-wechselt-die-Biermarke-article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 1 =