Beiersdorf depășește propria prognoză

Directorul Beiersdorf, Stefan Heidenreich, vorbește despre eficiență și competitivitate ridicată. El prezintă cifrele strălucitoare ale companiei, iar acestea depășesc proprile prognoze. A strălucit în special o subsidiară a companiei.

Producătorul de cosmetice Beiersdorf (care deține brandul Nivea) a crescut mai puternic datorită afacerilor mai bune peste tot în lume, dar și a produselor noi introduse recent, reușind să își majoreze semnificativ cota de piață. Vânzările concernului au crescut organic anul trecut cu 5,7% la șapte miliarde de euro, anunță concernul ce face parte din indicele german DAX. Astfel că, compania de la Hamburg a depășit propria sa porgnoză de creștere a vânzărilor cu 4-5%.

Beiersdorf a demonstrat din nou anul nivelul ridicat de eficiență și competitivitate, a explicat directorul executiv al companiei, Stefan Heidenreich. Toate mărcile de bază au contribuit la creștere: Nivea, Eucerin, Hansaplast și La Prairie. Conducerea Beiersdorf este, de asemenea, optimistă cu privire la exercițiul financiar curent. Reprezentanții consiliului director au declarat că au toate motivele să abordeze anul fiscal 2018 cu încredere precaută.

În afacerile de bază cu articole cosmetice afacerile Beiersdorf au crescut organic cu 4,7% pentru un total de 5,8 miliarde de euro. Prognoza a fost întocmită pentru o creștere de patru procente. Mica subsidiară care produce și distribuie adezivi, Tesa, a crescut chiar mai puternic. Acolo vânzările datorate unor afaceri mai bune printre clienții industriali au adus o creștere de 10,6 procente pentru un total de 1,3 miliarde de euro, depășind și în acest caz proprile prognoze.

https://www.n-tv.de/wirtschaft/Beiersdorf-uebertrifft-eigene-Prognose-article20220203.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 5 =