BELGIENII ORADEI

Snapshot 2013-08-22 21-58-42BELGIENII ORADENI SI ALTE VESTI

Pe dl Calin Vesa il cunosc de ani buni si m-a bucurat sa aflu cat de seriosi sunt belgienii investitori in Oradea.Ambasadorul Belgiei cu care  m-am intilnit la inceputul acestui an confirma faptul ca intradevar  Conectronics Oradea si Mega image sunt ciresele de pe tortul investitiilor belgiene in Romania. Desi se confrunta cu probleme de personal (se apropie de 1000 de angajati) si cu o rata de schimbare destul de mare a acestora, Calin Vesa a reusit din 2002 cu o meticulozitate manageriala de toata lauda sa se mentina “nr 1” in Connectronics dar si in randul companiilor care in cativa ani se vor lauda cu o cifra de afaceri de un milion de euro pe saptamina.

RDS&RCS a pierdut ceva teren pe piata televiziunii fara fir in Ungaria dar a castigat in cea pe cablu. Si tot de un castig de cota de piata putem vorbi in Romania  dar in sectiunea telefoniei fixe a carei cota RDS a crescut de la 9 la 12%.

Un deputat  oradean a ridicat o problema care poate perfecta organizarea sistematizata a orasului.E un aspect pe care cei care s-au instalat cu scopul dea face case in zone nesistematizate trebuie sa “doneze” fasii ptr a face strada si culmea dupa aceasta mai trebuie  sa platesti si autorizatia de constructie-prin alte parti cand un PUZ se aproba se stie exact pe unde vin strazile deoarece mai intai s-au cumparat respectivele fasii,nu, dupa..

Alesd-ul se bucura de atentia guvernului Ponta.A primit 38 de milioane lei prin COMPANIA NATIONALA DE INVESTITII,  pentru finalizarea unui proiect intitulat„Sistem integrat de reabilitare a sistemelor de alimentare cu apă şi canalizare, a staţiilor de tratare a apei potabile şi a staţiilor de epurare a apei uzate în localităţile cu o populaţie de până la 50.000 de locuitori”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × = 2