Beneficiile de frumusețe ale exercițiilor fizice

Exercitiile fizice nu numai că va ajuta sa aveti un fizic de invidiat dar, de asemenea, vă îmbunătățește aspectul tenului. Aflați de ce exercițiile fizice pot fi una dintre cele mai bune remedii pentru piele pentru acnee, riduri, și multe altele.
Există o mulțime de motive pentru a face sport. Pentru unii, faptul ca au rezervat o vacanță pe plajă, în timp ce altii se concentrează pe menținerea sănătății. Indiferent de motivația voastra, cu toții suntem de acord că beneficiile exercițiilor sunt evidente. Dar există un câștig mai bine ascuns: o piele sanatoasa. Asadar, ce beneficii ofera exercitiile fizice pielii?
Stralucire instantanee
Când inima iti bate tare din cauza exercițiilor aerobice, îți alimentezi pielea cu o doză drăguță de sânge oxigenat, spune Noelle S. Sherber, MD, dermatolog certificat in Baltimore, Maryland. “Vă dă o strălucire extraordinară după antrenament.”
Reducerea ridurilor

Exercitiile fizice, de asemenea, ajută la menținerea nivelurilor hormonilor de cortisol, spune Sherber. Nivelurile crescute de cortizol sunt legate de cresterea productiei de sebum, ceea ce inseamna producerea acneei “, spune ea. Prea mult cortizol poate provoca, de asemenea, descompunerea colagenului din piele, care poate crește ridurile și imbatranirea.
Exercitiile sprijina de fapt productia de colagen, spune Amy Dixon, un fiziolog din Los Angeles. Stimularea acestei proteine ajuta la menținerea fermă, suplă și elastică a pielii. ”
Imbunatatirea circulatiei
Exercitiile regulate cresc circulatia. “Îți hrănește pielea, aducând mai mult flux de sânge și oxigen “, spune Mauro C. Romita, MD, chirurg plastic și fondator al Centrului Ajune pentru Synergia Frumusetii din New York City. “Acest lucru va ajuta la scoaterea toxinelor din corp”. În plus, toate transpirațiile curăță porii de piele moarta. “Exercitiile corectează dezechilibrul hormonal care poate provoca acnee adultă”, spune Romita.
Parul mai sanatos
Îmbunătățirea fluxului de sânge vă ajută să vă mențineți părul mai tare și mai sănătos, spune Dixon. Acest sânge, plin de substanțe nutritive, stimulează foliculii de păr și stimuleaza creșterea. Exercitiile sunt de asemenea, un mare eliberator de stres “, spune ea.
În ceea ce privește cel mai bun tip de exercițiu pentru piele, Dixon spune că toate sunt bune. “Fiecare tip de exercitiu va îmbunătăți circulația și va reduce stresul”, spune ea, “dar o mișcare înțeleaptă ar fi combinarea antrenamentelo cât mai des posibil”. Încercați să adăugați 30 de minute din câteva poziții simple de yoga.
http://www.everydayhealth.com/news/the-beauty-benefits-of-exercise/
3. Antidepresivele nu ajută pacienții cu insuficiență cardiac
Depresia în aceste cazuri poate fi cauzată de schimbări biologice de la boala însăși. Antidepresivele nu pot ajuta pacientii cu insuficienta cardiaca care sufera de depresie, spun cercetatorii germani.
,, Depresia in insuficienta cardiaca poate sa nu fie aceeasi ca si la pacientii depresivi, care raspund bine la antidepresive, a declarant cercetatorul Dr. Christiane Angermann, profesor de cardiologie la Spitalul Universitar Wurzburg. Insuficiența cardiacă este asociată cu modificări biologice care, de asemenea, cauzează simptome depresive, a explicat aceasta, “deci ar putea fi faptul că un antidepresiv nu este medicamentul potrivit pentru a trata această depresie”. Insuficiența cardiacă apare atunci când inima este slăbită și nu poate pompa suficient sânge pentru a satisface nevoile organismului.
Printre pacientii care sufera de insuficienta cardiaca, 10 pan la 40 la suta sufera de depresie. Depresia printre acesti pacienti este un predictor independent de deces si de spitalizare, a spus Angermann.
Antidepresivele s-ar putea sa nu fie medicamentele potrivite pentru pacienții cu insuficiență cardiacă, a adăugat Angermann, deoarece alte studii care au utilizat antidepresivele Zoloft (un alt SSRI) și Remeron nu au adus niciun beneficiu. Desi antidepresivele nu pot fi cel mai bun tratament pentru depresie la pacientii cu insuficienta cardiaca, alte abordari ar putea fi incercate, a mai spus Angermann.
O abordare buna pentru gestionarea pacientilor cu insuficienta cardiaca depresiva ar putea fi de a combina strategii clasice de gestionare a bolii pentru a optimiza terapia pentru insuficienta cardiaca, eventual, in combinatie cu terapia comportamentale cognitive si exercitii fizice, a declarat aceasta.

http://www.everydayhealth.com/heart-failure/living-with/antidepressant-no-help-heart-failure-patients/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 − = 73