Berarii germani critică legea fracking

44033408

Berarii germani critică legea fracking
Gaze sau bere? Berarii germani au un răspuns simplu asupra temei frackingului. Deși guvernul federal vrea să interzică controversata metodă de extracție a gazelor de șist cel puțin până în 2021. Dar se pare că există lacune.

Berarii germani se mobilizează împotriva legii planificate de guvern în privința frackingului. Directorul exeutiv al Federației germane Brewers, Holger Eichele, a declarat pentru ziarul New Osnabruck că nu sunt luate în considerare puțurile de apă potabilă ale producătorilor de alimente, fântânile berarilor, izvoarele de ape minerale, iar acest fapt este considerat a fi absurd și de neînțeles. Acestea nu vor fi protejate în mod special.

Excepția este justificată de către guvernul federal, potrivit berarilor cu probleme legale federale. Împreună cu Asociația Germană a Apelor Minerale, precum și cu Uniunea de Alimentație și Catering (NGG), numită Brauer-Bund, cheamă la o alianță pentru salvarea apelor și prin urmare pentru obținerea unor cerințe mult mai stricte pentru producerea de energie prin fracking.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Deutsche-Brauer-kritisieren-Fracking-Gesetz-article13629856.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 47 = 48