BERE, GOLURI, COPA DO MUNDO

34139766-1

Multe goluri și bere rece
Odată cu începerea Cupei Mondiale, consumul de bere va crește din nou brusc. Din acest motiv berăriile din Germania măresc producția în anumite proporții pentru această perioadă. Dar nu numai fotbalul ajută la creșterea consumului de bere, aflat în scădere.

Pentru perioada Cupei Mondiale de fotbal, fabrici de bere din Germania se bazează pe o creștere puternică a cererii de bere. În multe companii, prin urmare, deja se lucrează în program non-stop pentru a îndeplini toate comenzile, a declarat directorul executiv al Federației Berarilor Germani, Holger Eichele, pentru ziarul Saarbrücken. Berarii germani sunt pregătiți pentru cererea tot mai mare din această perioadă. De asemenea, berile germane sunt în cerere mai mare și în străinătate.
Primăvara ușoară și vremea de vară aduce deja un început încurajator pentru acest an, spune Eichele. În primele patru luni ale anului vânzările totale de bere în Germania au fost de 29,5 milioane de hectolitri, cu 4,5% mai mult decât în aceeași perioadă a anului precedent. De asemenea, Eichele a mai declarat că vremea rămâne, în ciuda evenimentului fotbalistic major, factorul decisiv în creșterea consumului. De asemenea, cu cât naționala Germaniei va fi prezentă mai mult la Cupa Mondială, cu atât va profita mai mult comerțul, gastronomia și berăriile.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Bierbrauer-setzen-auf-Fussball-WM-article12995951.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 1 = 8