Beyonce şi Michelle Obama poartă bijuterii create de o româncă. Cum a reuşit Narcisa Pheres să se impună în lumea celebrităţilor şi cât costă cel mai scump inel creat de ea

Beyonce a afişat la petrecerea Harvey Weinstein, ce a fost organizată dupa ceremonia de decernare a premiilor Oscar, bijuterii de peste 100.000 de dolari. Artista a purtat şi un inel creat la comandă de Narcisa Pheres, o creatoare de bijuterii născută în România. Piesa, care avea un diamant uriaş sub formă de inimă, a fost estimată la 15.000 de euro.

Bijuteriile Narcisei Pheres sunt astăzi achiziţionate de numeroase celebrităţi din Statele Unite. Michelle Obama a optat pentru un inel realizat din aur alb şi Ice Diamonds, gri şi verzi, pe care l-a purtat la ultimul discurs al lui Barack Obama în calitate de preşedinte al Statelor Unite.

Beyonce, Michelle Obama, Chrissy Meitz, Marcia Gay Harden, Tori Kelly sau Tracee Ellis Ross sunt însă doar câteva dintre personalităţile ce au ales să îi cumpere creaţiile.

Narcisa Pheres s-a născut în România, dar a reuşit să îşi facă cunoscut numele atât în Japonia, cât şi America, iar asta datorită bijuteriilor gândite de ea. “Am terminat Facultatea de Filologie la Universitatea Bucureşti, iar apoi am plecat în Japonia, la Tokyo mai exact, unde mi-am continuat studiile. Ulterior, am rămas în această ţară minunată.

Am lucrat iniţial pentru o firmă de antichităţi, bijuterii şi artă. Eram mereu în contact cu pietrele preţioase. Clienţii au început să îmi ceară să schimb designul la unele piese şi aşa am descoperit că îmi place foarte mult să desenez, să creez bijuterii”, mărturiseşte Narcisa Pheres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

90 − = 85