Bicicletă electrică construită din lemn

 

 

Anul trecut am auzit despre Draisine 200.0, o bicicletă electrică de balans (bicicletă concepută în principal pentru copii care vor să învețe să meargă pe bicicletă, nu prezintă pedale sau sistem de transmisie) pentru adulți. Dacă doreați să cumpărați așa ceva, acum aveți ocazia. Big Buddy Bike este construită în Slovenia și prezintă un cadru din lemn tratat, mărimea pentru adulți și putem spune într-un fel că este o bicicletă electrică de balans.

Spunem “într-un fel” pentru că deși motorul electric de pe Draisine 200.0 intră într-adevăr în funcțiune concomitent cu pașii făcuți de conducător, motorul de pe Big Buddy lucrează doar în mod accelerație. Cu alte cuvinte, se poate folosi ca o bicicletă de balans cu putere umană, fără a ține mâna pe accelerație sau ridicați picioarele pe suporți și folosiți bicicleta pe post de scooter electric.

Motorul amplasat posterior oferă o putere de 250 de wați și poate purta conducătorul cu o viteză maximă de 25 km/h, fiind alimentat de o baterie litiu-ion de 36 volți care oferă o autonomie de circa 50 de kilometri cu o singură încărcare. Încărcarea acumulatorului durează 3-4 ore.

Alte caracteristici includ un far cu LED și carcasă din lemn, o singură șa cu loc pentru două persoane și spațiu de depozitare sub ea, precum și elemente grafice pe lateral, acestea fiind opționale. Întregul vehicul nu are mai mult de 30 de kilograme și poate suporta o greutate maximă de 140 kg.

În plus, dacă proprietarul uită unde a parcat-o, poate folosi smartphone-ul pentru a vedea unde este bicicletă, prin intermediul sistemului de urmărire Chipolo. Dacă vă interesează un astfel de vehicul, Big Buddy Bike este obiectul unei campanii de pe Kickstarter. Dacă va intra vreodată în producție, vehiculul va costa circa 3500 de dolari.

https://newatlas.com/big-buddy-wooden-electric-balance-bike/53416/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 × 1 =